Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Despre noi

Despre GTT

German Top Trading

Am aparut pe piata auto din Romania la inceputul anului 2002, fiind importator autorizat Opel. Structurata pe un spatiu generos, activitatea noastra acopera domeniile de vanzari autoturisme Opel noi , vanzari auto rulate, vanzari piese auto, service auto autorizat de fabricant pentru marcile Opel, Chevrolet, Mazda si autorizat RAR pentru majoritatea marcilor auto de pe piata romaneasca.

Incepand cu data de 30.04.2009, S.C. German Top Trading S.R.L. opereaza un sistem de management integrat calitate-mediu, conform referentialelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004.
Organizatia a decis sa puna la dispozitia autoritatilor, publicului, clientilor si furnizorilor, la cererea acestora, informatii despre performanta sa de mediu. De asemenea, sunt disponibile tertelor parti interesate:

Vânzări

Departamentul de vanzari vine in intampinarea clientilor cu toate formele si metodele moderne de vanzare, inclusiv autovehicule de drive-test.

Service

Departamentul service,- in continua perfectionare, ofera clientilor toata gama de testari si reparatii (mecanice, electrice, tinichigerie, vopsitorie) precum si piese de schimb si accesorii. Intreg personalul este calificat si acreditat de catre fabricantul General Motors al autoturismelor Opel, Chevrolet, Mazda

Va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va convinge de calitatea produselor si serviciilor oferite.