Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Prezentare Service

Chevrolet Spark

Service autorizat Opel, Chevrolet, Mazda

Reparații făcute de profesioniști, piese și accesorii auto de origine, personal calificat cu vastă experiență în domeniu, calitate și prețuri foarte bune asigurate în service-ul auto GTT.

Intreg personalul este acreditat de catre fabricantul autoturismelor Opel, Chevrolet, Mazda.
Instruirea periodica si permanenta a angajatilor direct la fabricant da garantia calitatii tuturor interventiilor service.

Service autorizat R.A.R multimarcă

Suntem un service autorizat R.A.R. specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t.
Avem echipamente de diagnosticare de ultimă generație, suntem rapizi și oferim servicii de calitate la prețuri accesibile, lucru confirmat de 10 ani de activitate serioasă și metodică.

Suntem reprezentanți autorizați ai Opel, Chevrolet, Mazda, precum și autorizați R.A.R. pentru următoarele mărci: Ford, Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, BMW, Mercedes, Alfa Romeo, Citroen, Peugeot, Renault, Dacia, Fiat, Hyundai, Toyota, Nissan, Mitsubishi.

Plata în rate cu dobândă 0%

Acceptăm plata în rate cu dobândă 0% pentru orice reparație sau lucrare de întreținere în service și achiziție piese auto sau accesorii. Serviciul este valabil pentru clienții posesori ai unui card de credit emis de:
RAIFFEISEN, BCR, CREDIT EUROPE BANK.

Decontare directă cu asiguratorii

Pentru reparațiile acoperite de polițele RCA si CASCO, oferim decontare directă cu majoritatea societăților de asigurări, printre care: Allianz-Tiriac, Generali, Groupama, Uniqa, BCR, Omniasig.

Punct de constatare daune GENERALI şi Allianz-Tiriac

In incinta GTT vă oferim punct de constatare daune GENERALI şi Allianz-Tiriac.
Click pentru detalii

ITP

Preț ITP: 124 LEI (TVA inclus)
Serviciul ITP este oferit pentru orice tip de autovehicul, indiferent de marca, cu masa maximă autorizata 3.5t.


Pentru programarea unei interventii service va rugam contactaţi-ne la tel. (021) 3456 131 sau completati formularul de mai jos.

Formular programare service

/ziua-luna-anul/
/ora:minute/

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Prin trimiterea acestei solicitări autorizez German Top Trading să stocheze şi să administreze datele mele personale prevăzute mai sus în scopuri de marketing, cercetare de piaţă, localizare date de vânzări şi pentru a mă contacta (de ex: pentru oferte de servicii şi produse, promoţii, campanii şi în scop publicitar) direct şi prin împuterniciţi. De asemenea, sunt de acord că German Top Trading poate dezvălui datele mele personale împuterniciţilor însărcinaţi să mă contacteze în scopurile amintite anterior.
Nu sunt de acord cu cele de mai sus