GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo
Termeni si conditii

Acest website (numit în continuare “Site”) este operat de German Top Trading S.R.L, cu sediul în Bd. Theodor Pallady nr. 42 B, sector 3, Bucuresti, România, distribuitor de autovehicule Opel si Chevrolet in Romania.


Exonerare de răspundere pe Pagina Principală

German Top Trading va face tot posibilul pentru ca datele conţinute de acest site să fie cât mai corecte şi mai actuale, dar nu-şi asumă responsabilitatea pentru orice plângeri sau prejudicii rezultate de pe urma utilizării informaţiilor conţinute de acest Site. Unele dintre informaţiile de pe acest Site pot să include erori ca urmare a modificărilor în ceea ce priveşte produsele survenite în timpul de la lansarea acestora. Este posibil ca o parte din produsele descrise sau prezentate să fie disponibile numai în anumite ţări sau să fie disponibile numai cu achitarea unui cost suplimentar. German Top Trading îşi rezervă dreptul de a modifica specificaţiile produselor în orice moment.

Acest site ("Site"-ul) este gestionat de German Top Trading, o companie înregistrată în conformitate cu Legislaţia din Romania, având sediul social la adresa Th Pallady 42 B, Bucuresti, Romania.

AVERTISMENT LEGAL IMPORTANT: înainte de a utiliza acest Site, vă rugăm să citiţi cu atenţie aceşti termeni, deoarece respectarea lor este obligatorie. Utilizarea acestui site indică faptul că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile, indiferent dacă doriţi sau nu să vă înregistraţi pe site-ul German Top Trading. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile acestea, nu utilizaţi Site-ul.

German Top Trading depune eforturi ca site-ul său să poate fi accesat de toţi utilizatorii.

Informaţiile pe care le conţine acest site au fost create să fie cât mai cuprinzătoare şi reale posibil. Totuşi, ne rezervăm dreptul, de a efectua modificări în orice moment, fără notificare prealabilă, cu privire la preţuri, culori, materialele, echipamentele, specificaţii, modele şi disponibilitate.

Unele link-uri oferite pe acest site pot duce la alte site-uri gestionate de administratori independenţi. Aceştia sunt singurii responsabili pentru informaţiile prezentate pe site-urile respective. German Top Trading nu are niciun control sau responsabilitate cu privire la conţinutul site-urilor independente şi oferă aceste link-uri pentru confortul vizitatorilor săi.

Termeni şi condiţii pentru utilizarea Site-ului companiei German Top Trading

1. Proprietate intelectuală

Toate materialele prezentate pe acest Site reprezintă proprietatea intelectuală a companiei German Top Trading sau a companiei Opel. Conţinutul oferit în baza licenţei Creative Commons va fi clar indicat şi utilizarea acestui conţinut este reglementată de licenţa respectivă. Copierea şi reproducerea tuturor celelalte materiale este interzisă, cu excepţia situaţiei în care acest lucru este necesar pentru vizualizarea lor online. Totuşi, puteţi tipări pagini întregi de pe Site pe hârtie pentru uzul dumneavoastră personal în următoarele condiţii:

(a) niciun document sau material grafic de pe Site nu va fi modificat în niciun mod;

(b) niciun material grafic de pe Site nu va fi utilizat separat de textul corespunzător; şi

(c) Drepturile de autor şi marca înregistrata Opel sau alte avertismente vor apărea pe toate copiile.

În ciuda caracterului general al prevederilor de mai sus, German Top Trading vă poate oferi ocazional posibilitatea de a descărca un Wallpaper, Screen Saver şi alte materiale de pe Site.
Descărcarea unor astfel de materiale este conformă cu prezenţii termeni.

Orice altă utilizare a fragmentelor extrase de pe acest Site, alta decât cea conformă cu aceşti termeni, în orice scop, este interzisă. Materialele de pe acest site au fost scanate şi testate cu atenţie în toate etapele procesului de producţie. În ciuda acestui fapt, German Top Trading vă recomandă să utilizaţi un program antivirus înainte de a folosire. German Top Trading recomandă, de asemenea, să vă asiguraţi că există un backup actualizat al hard-disk-ului înainte de a utiliza orice software. Înainte de a descărca orice Material pe un calculator legat în reţea, trebuie să vă anunţaţi administratorul de reţea.

3. Acces la Service

Deşi German Top Trading depune toate eforturile pentru ca Site-ul să funcţioneze normal 24 de ore pe zi, compania German Top Trading nu este responsabilă dacă, din orice motiv Site-ul nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă de timp.

Accesul la Site poate fi suspendat temporar şi fără avertizare în cazul în care sistemul nu mai funcţionează, sau se derulează operaţii de întreţinere sau reparare sau din motive care nu pot fi controlate de German Top Trading.

4. Materialele şi conduita vizitatorilor

În afară de date de identificare personală, care este guvernată de politica de confidenţialitate German Top Trading prezentată mai jos, niciun material pe care îl transmiteţi sau postaţi pe Site nu va fi considerat confidenţial sau supus dreptului de proprietate. German Top Trading nu va avea nicio obligaţie cu privire la aceste materiale. German Top Trading şi persoanele desemnate de companie vor putea copia, dezvălui, distribui, incorpora sau utiliza în alt mod aceste materiale şi date, imagini, sunete, text şi alte elemente integrate în acestea pentru orice şi în toate scopurile.

Este interzisă postarea sau transmiterea către sau pe Site a oricărui material:

(a) cu caracter ameninţător, calomnios, obscen, indecent, instigant, insultător, pornografic, injurios, care poate inspira sentimente rasiale, discriminatorii, ameninţătoare, scandaloase, de instigare, calomniatoare, care încalcă confidenţialitatea, violează dreptul la intimitate sau care poate provoca neplăceri sau disconfort; sau

(b) pentru care nu aţi obţinut toate licenţele şi /sau aprobările necesare; sau

(c) care constituie sau încurajează un comportament considerat delict penal, care poate impune răspunderea civilă, sau care încalcă legea în alt mod sau drepturile oricărei părţi terţe, în orice ţară din lume; sau

(d) care reprezintă o ameninţare tehnică (inclusiv, dar fără limitare la viruşii informatici, bombe logice, cai troieni, viermi, componente periculoase, date corupte sau alt software sau date periculoase).

Este interzisă utilizarea necorespunzătoare a Site-ului (inclusiv dar fără limitare la hacking).

German Top Trading va coopera fără limite cu orice autoritate naţională sau tribunal care impune, solicită sau indică companiei German Top Trading să dezvălui identitatea sau să locaţia oricărei persoane care postează orice material care încalcă prevederile prezentului paragraf 4.

5. Acurateţea informaţiilor

German Top Trading va depune toate eforturi rezonabile pentru a se asigura că conţinutul acestui Site este corect şi actualizat. Totuşi, din cauza naturii stocului de autovehicule şi a schimbărilor efectuate în privinţa specificaţiilor autovehiculelor în timpul actualizărilor anuale etc, produsele prezentate pe acest Site pot fi diferite faţă de cele mai recente specificaţii. Este posibil ca o parte dintre echipamentele descrise sau prezentate să fie disponibile în anumite ţări sau doar la cost suplimentar. Clienţii sunt sfătuiţi să verifice telefonic sau la sediul companiei German Top Trading, atunci când plasează comanda, dacă sunt disponibile toate funcţiile pe care le doresc pentru autovehicul. German Top Trading îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile produsului.

Nu trebuie să vă bazaţi pe informaţiile oferite pe acest site, iar materialele de pe el sunt oferite "ca atare", fără includerea unor condiţii, garanţii sau termeni de niciun fel. În mod corespunzător, în limitele permise de lege, German Top Trading vă pune la dispoziţie acest site în baza faptului că German Top Trading exclude toate declaraţiile, garanţiile şi condiţiile sau alţi termeni (inclusiv, fără limitare, orice condiţii impuse de lege) care, în lipsa prezenţilor termeni, ar fi aplicabili în legătură cu acest site.

6. Răspunderea

German Top Trading şi conducerea, directorii, angajaţii sau agenţii declină orice răspundere şi responsabilitate pentru orice sumă sau tip de pierdere sau daună care vă poate afecta pe dumneavoastră sau pe orice parte terţă (inclusiv, dar fără limitare la orice pierdere sau daună directă, indirectă, punitivă sau colaterală sau orice pierdere de venit, profit, culanţă, date, informaţii de contract, utilizare a unei sume de bani sau orice pierdere sau daună provocată sau legată, în orice mod de întreruperea activităţii comerciale şi dacă este invocată răspunderea delictuală civilă (inclusiv dar fără limitare) în legătură cu un caz de neglijenţă, cu un contract sau în alt mod) în legătură cu Site-ul, în orice mod sau în legătură cu utilizarea, imposibilitatea de a utiliza sau rezultatele utilizării Site-ului, a oricăror site-uri conectate la Site sau a materialelor de pe acestea, inclusiv dar fără limitare la o pierdere sau daună provocată de viruşi care vă pot infecta computerul, programele, datele sau alte bunuri din cauza accesării, utilizării sau vizitării Site-ului sau a descărcării oricărui material de pe Site sau de pe orice alte site-uri aflate în legătură cu acesta. Nicio prevedere din aceşti termeni nu vor exclude sau limita răspunderea German Top Trading pentru:

(a) decesul sau leziunile personale provocate de neglijenţa companiei German Top Trading;

(b) fraudă sau declaraţii false frauduloase;

(c) orice răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată în baza legislaţiei aplicabile.

7. Legislaţia aplicabilă şi jurisdicţia

Orice litigiu care poate decurge în legătură cu acest site va fi soluţionat de instanţele judecătoreşti şi în conformitate cu legile din ţara în care îşi are sediul compania German Top Trading.

Contact

German Top Trading S.R.L
Adresa: Bd. Theodor Pallady 42B, Sector 3, Bucuresti, Romania
Tel: 021 3456 131
e-mail: office@opelgtt.ro

Sediu social: Bd. Theodor Pallady 42B, Sector 3, Bucuresti, Romania
CUI: RO 7838064
Nr. reg. com.: J40/8985/1995
Capital social: 6700 lei