GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo
Spark

Promotie Chevrolet Cruze

numai
11.984 Euro TVA inclus

Chevrolet Cruze - un sedan cu un design atractiv care schimbă regulile.

Imaginează-ţi că le poţi avea pe toate acestea într-o maşină: stil atrăgător atât la interior cât şi la exterior, manevrabilitate superioară, motoare economice, cinci stele de siguranţă EuroNcap şi o calitate de neegalat în ceea ce priveşte finisajele.

Pentru al treilea an la rând, în 2012, Chevrolet a câştigat titlurile de campion la categoria producător şi la categoria piloţi în cadrul campionatului mondial WTCC. Te întrebi care a fost maşina de curse? Raspunsul: un Cruze.

Profilul elegant al modelului Cruze

Caracterizat prin eleganţă şi stil, profilul sportiv al modelului Cruze începe cu parbrizul înclinat şi se termină cu montanţii curbaţi din spate.

Urmăreşte videoclipul pentru a o vedea în acţiune.

Ştim că vei aprecia stilul deosebit. Farurile ascuţite şi impunătoare, precum şi grila frontală puternică fac din Cruze un model deosebit şi în acelaşi timp stilat. Este o maşină ce va atrage toate privirile.

Vezi mai multe imagini Cruze 4 usi.

Drum liniştit şi funcţionalitate perfectă mulţumită sistemului BFI

La fel ca şi varianta hatchback, Cruze sedan beneficiază de un sistem de ranforsare integrală a caroseriei (BFI – body-frame integral system) pentru a-ţi oferi un drum liniştit şi funcţionalitate perfectă. Beneficiile acestui sistem sunt:

 • Stabilitate
 • Ţinută de drum
 • Acceleraţie superioară

Aceste caracteristici au contribuit la performanța de a câștiga competiția World Touring Car Championship în 2010, 2011 și 2012.

Structura solidă a caroseriei contribuie la siguranţa oferită de această maşină - acesta este unul din motivele pentru care Cruze sedan a obţinut un punctaj maxim de 5 stele NCAP pentru siguranţă.

Eficienţă de combustibil şi performanţă crescută

Poţi alege dintre cele patru motoare cu performanţe deosebite pe benzină sau motorină, începând de la 1.6 litri şi până la 2.0 litri. Pentru unele dintre aceste motoare este disponibilă de asemenea şi tehnologia start/stop ce reduce consumul de combustibil şi emisiile. Suspensiile superioare, testate şi perfecţionate pe traseul de curse din Germania, de la Nuerburgring, asigură o mânuire dinamică şi fermă a maşinii.

Vizualizează pagina cu specificaţiile tehnice ale modelului Cruze 4 usi.

Tehnologie ce îţi oferă mult mai mult

Fiecare nivel de echipare îţi oferă un plus de tehnologie. Un exemplu este Chevrolet MyLink (standard începând cu nivelul de echipare LTZ) mulţumită căruia poţi accesa tot ceea ce înseamnă entertainment pe smartphone-ul tău. Foloseşte ecranul tactil de 7 inci pentru a alege muzica pe care să o asculţi la sistemul audio al maşinii tale dotat cu 6 boxe şi pentru a vizualiza imagini sau clipuri video adunci când staţionezi. Te vei înţelege de minune cu interfaţa MP3 iar pentru mai multă siguranţă la volan foloseşte Bluetooth®-ul pentru a iniţia apeluri hands-free.

Interior de calitate superioară

Atunci când păşeşti în interiorul unui Cruze vei fi impresionat imediat de această maşină. Pe lângă lumina ambientală iceblue vei fi de asemenea plăcut impresionat de :

 • Tapiţeria şi materialele de calitate folosite
 • Designul interior dublu, inspirat din domeniul maşinilor de curse

Cruze este un model foarte spaţios. Dispune de suficient spaţiu interior pentru a acomoda confortabil cinci adulţi iar portbagajul are un volum de 445L. De fapt, spaţiul pentru cap, picioare şi umeri este printre cele mai bune din clasa sa.
Pentru a afla mai multe informaţii vizualizează următorul material video cu interiorul modelului Cruze.

Nu este vorba doar de materialele de calitate superioară folosite. Cruze se remarcă şi prin modul în care a fost creat. De exemplu folosirea cusăturii franceze pentru tapiţeria scaunelor previne deteriorarea acesteia şi îi oferă o rezistenţă crescută.

Spaţiile mici de asamblare oferă beneficii ca zgomotul redus şi mai puţine vibraţii precum şi un plus de funcţionalitate.

Cruze e sigur - acum cu 5 stele NCAP

Chevrolet Cruze dispune de o gamă completă de dotări de siguranţă, dotări pe care de obicei le găseşti pe maşinile mult mai scumpe. Datorită nivelului ridicat de siguranţă oferit de Cruze, acesta a fost cotat la 5* de către Programul European de Evaluare a Maşinilor Noi (NCAP). Dar totul începe de la caroseria solidă ce a fost creată ca o unitate compactă.

Dotări de siguranţă pentru prevenirea accidentelor:

 • Sistem ABS
 • Sistem TCS (controlul tracţiunii) pentru a-ţi oferi stabilitate la drum
 • Sistem ESC (control electronic al stabilităţii) care se activează în caz de urgenţă
 • Sistem EBD (distribuţia electronică a forţei de frânare) ce controlează distribuţia forţei de frânare în faţă şi în spate

Dotări active de siguranţă

 • Şase airbaguri standard
 • Sistem ISOFIX de fixare a scaunuIui pentru copii
 • Centuri de siguranţă cu sistem de pretensionare

Zonele de deformare faţă şi spate ce absorb energia în cazul unui impact sunt realizate pentru a proteja pasagerii.

Accesoriile disponibile pentru Cruze

Îţi punem la dispoziţie o gamă largă de accesorii ce te vor ajuta să profiţi la maxim de Cruze-ul tău. Îţi oferim suporţi pentru bicicletă, suporţi pentru schiuri, porbagaje pentru acoperiş şi multe altele. Iar când vine vorba de siguranţa copiilor, gama include următoarele accesorii:

 • Scaun auto pentru copii ,,Duo Plus"
 • Scaun auto pentru copii ,,Baby Safe Plus"
 • Bază ISOFIX pentru scaunul auto ,,Baby Safe Plus"

Contacteaza-ne aici mai multe informaţii despre accesoriile disponibile pentru Cruze 4 usi.