GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo
Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze 4 uşi

Noul model Chevrolet Cruze a ridicat ştacheta în clasa sa în ceea ce priveşte design-ul şi calitatea şi a stabilit standarde noi de echipare, stil şi siguranţă. Acest model marchează lansarea unui nou concept de design pentru Chevrolet şi schimbă pentru totdeauna aşteptările în ceea ce priveşte maşina accesibilă ca preţ.

Cruze Station Wagon

Cruze Station Wagon este disponibil în România începând cu luna septembrie 2012. Acest nou model combină tot ceea ce ai nevoie de la o maşină de familie. Stilul elegant, aerodinamic va atrage cu siguranţă privirile iar materialele folosite şi finisările sunt de calitate superioară. Poţi de asemenea alege dintr-o gamă cuprinzătoare de motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. În plus, vei beneficia de un interior spaţios şi confortabil şi un portbagaj care se poate mări oferindu-ţi posibilitatea de a transporta orice, de la cumpărăturile săptămânale până la mobilă voluminoasă.

Chevrolet Cruze 5 uşi

Totul este nou dar în acelaşi timp familiar. Noul Cruze 5 uşi este mult aşteptata versiune hatchback a modelului Cruze sedan 4 uşi ce s-a bucurat de foarte mult succes. Ca şi omologul său sedan, Cruze 5 uşi este un model stilat; o combinaţie între design şi pratic ce poate fi văzută şi simţită atât la interior cât şi la exterior.

Oferta speciala Cruze 4 usiPrezentare generala Oferta speciala Station WagonPrezentare generala Oferta speciala Cruze 5 usiPrezentare generala