GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo
Aveo 4 usi

Promotie Noul Aveo 4 usi

numai
9.530 Euro TVA inclus

Decoperă oportunităţile vieţii cu Chevrolet Aveo în 4 uşi

Chevrolet Aveo în 4 uşi are calităţile excepţionale pe care le aştepţi de la un Chevrolet: stil exterior atrăgător şi sofisticat, mânuire sportivă, dotări de siguranţă importante, economie de combustibil şi funcţionalitate. Primeşti mult mai mult pentru banii investiţi pentru că un astfel de sedan nu face compromisuri. Descoperă Chevrolet Aveo în 4 uşi.

Stil sofisticat în mişcare

Aveo înseamnă atracţie şi fler. Atrăgător atât la interior cât şi la exterior, ceea ce impresionează este modul inteligent în care s-au folosit materialele de calitate şi de asemenea, dotările de care dispune acest model. Să nu uităm de asemenea de faptul că poate acomoda confortabil cinci pasageri.

Dar stilul exterior nu reprezintă totul. Este vorba de asemenea de plăcerea de a conduce. Şasiul este printre cele mai rigide din clasa sa, ceea ce înseamnă că este dinamic şi cu capacitate mărită de reacţie. Toate acestea, combinate cu o gamă atractivă de motoare şi o transmisie cu 6 viteze (în funcţie de motorizare), vor face din Chevrolet Aveo un model confortabil, rapid şi economic.

Chevrolet Aveo sedan în culoarea Grey.

Dotări interioare

Deschide uşa şi intră în Chevrolet Aveo. Vei aprecia imediat eleganţa care-l caracterizează şi faptul că dispune de dotările pe care ştim că le aştepţi de la o maşină: stil deosebit dar în acelaşi timp practic, opţiuni de depozitare inteligente, spaţiu interior, echipări standard cuprinzătoare şi finisaje de calitate.

O dotare specială este Chevrolet MyLink: un sistem inovativ de infotainment ce îţi permite – cu ajutorul unui ecran color touchscreen de 7" – să accesezi fişierele de pe smartphone-ul tău precum poze, liste de melodii, contacte. Acestea pot fi controlate cu ajutorul comenzilor de pe volan. Dotare opţională pentru nivelele de echipare LT şi LT Plus şi standard pentru LTZ şi LTZ Plus.

Află mai multe vizualizândmaterialul video cu dotările interioare ale Chevrolet Aveo:


Stil exterior deosebit

Ceea ce credem noi că vei iubi la Chevrolet Aveo este faptul ca este un model nou, care iese în evidenţă. Un exemplu bun sunt farurile duble cu ornamente cromate, inspirate din domeniul motocicletelor.

Pasajele proeminente ale roţilor completează stilul încrezător al noului Aveo, iar farurile spate aduc un plus de stil designului aerodinamic şi elegant.

Vizualizează imagini cu exteriorul Aveo.


Plăcut de condus, eficient în ceea ce priveşte consumul.

Stilul sportiv de condus şi eficienţa de combustibil de obicei nu merg împreună, dar nu este cazul modelului Aveo sedan. De fapt, obţinerea unui echilibru între plăcerea condusului şi amprenta pe care maşina o lasă asupra mediului înconjurător a fost unul dintre principiile care au stat la baza creării gamei de motorizări ale Chevrolet Aveo. Şi suntem conştienţi că aceste considerente sunt importante pentru tine.

Patru motoare pe benzină au fost îmbunătăţite pentru a contribui la creşterea performanţei şi eficienţei modelului Aveo, oferind un consum impresionant de 5.5 L /100 km şi emisii de 129 (119 cu pachet CO2) g/km în cazul motorului de 1.2l 86 cp.

Motoarele pe benzină de 1.4 l şi 1.6 l dispun de cutie de viteze manuală sau automată cu 6 trepte.

Sunt disponibile de asemenea trei motoare diesel dotate cu tehnologia Start/Stop dintre care se remarcă motorul excelent de eficient de 1.3 l 95 cp ce are un consum de 3.6 l/100 km şi emisii de 95 g/km.

Pentru mai multe informaţii privind motorizările şi transmisia vizualizează specificaţiile tehnice ale lui Aveo.

Performanţă avansată privind siguranţa - acum cu 5 stele NCAP

6 airbaguri, ABS cu asistenţă la frânare şi controlul electronic al stabilităţii (ESC) sunt standard pentru toate variantele de echipare. Sistemul de siguranţă ISOFIX este standard pentru toate nivelurile de echipare şi oferă siguranţă atunci când este folosit împreună cu scaunul de maşină ISOFIX.

Caroseria compactă nu este realizată doar pentru plăcerea condusului. Este de asemenea punctul cheie în ceea ce priveşte nivelul de siguranţă oferit de Aveo: în cazul unui accident, acoperişul este capabil să suporte o greutate de 4,2 ori mai mare decât greutatea efectivă a maşinii. Oţelul de calitate superioară, folosit la noul Aveo, are o rezistenţă şi o elasticitate crescută ceea ce înseamnă mai multă siguranţă pentru pasageri.

HSA - Sistemul de pornire în rampă

Această funcţie previne alunecarea în spate în momentul pornirii în rampă. Menţine maşina pe loc timp de 1 secundă şi jumătate, oferindu-ţi astfel timp să accelerezi şi să porneşti în siguranţă.

Funcţia Follow-me-home & Asistenţa la parcarea cu spatele.

Funcţia ,,Follow-me-Home" îţi oferă siguranţă atunci când ajungi acasă târziu, farurile oprindu-se automat după ce îţi luminează drumul până la uşă. Asistenţa la parcarea cu spatele este standard pentru nivelurile de echipare LTZ şi LTZ Plus şi te ajută atunci când te afli într-un spaţiu îngust.

Accesoriile Aveo

Am dezvoltat o gamă largă de accesorii pentru ca tu să poţi profita din plin de Aveo. Poţi găsi orice, de la suport pentru biciclete, suport pentru schiuri, portbagaj de acoperiş şi multe altele.

  • Child seat "Duo Plus"
  • Baby seat "Baby Safe Plus"
  • ISOFIX base for "Baby Safe Plus"

Contacteaza-ne aici pentru mai multe informaţii despre accesoriile Aveo 4 usi disponibile.