GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo
Orlando

Oferta speciala Orlando

Afla mai multe
 

Chevrolet Orlando - un vehicul ce îmbină flexibilitatea celor 7 locuri cu design-ul modern

Chevrolet Orlando – un vehicul de familie cu interior flexibil şi design exterior surprinzător. Orlando poate transporta confortabil până la 7 persoane, la fel de bine precum poate transporta bagaje. Multiplele combinaţii diferite ale scaunelor fac din Orlando un vehicul extrem de adaptabil.

Design surprinzător

Cu totul diferit, Orlando reprezintă un mod de viaţă – această maşină va fi admirată oriunde te vei duce.

Orlando este disponibil într-o gamă variată de culori atractive, de la Smokey Grey la Velvet Red. Jantele de aliaj sunt standard pe versiunile de echipare LT Plus şi LTZ.

Vezi mai multe imagini cu exteriorul Orlando.

Flexibilitate totală

O maşină cu 7 locuri trebuie să ofere mai mult decât să acomodeze 7 pasageri - este important ca ea să fie funcţională. Astfel că, dacă e nevoie să-ţi umpli MPV-ul cu prieteni/bagaje/câini sau instrumente de golf, Orlando îţi oferă soluţii pentru a face acest lucru posibil. Orlando devine astfel maşina pe care ţi-o doreşti.

Pe lângă multiplele combinaţii diferite ale scaunelor, vei descoperi o mulţime de locuri pentru a depozita sau ascunde de privirile indiscrete lucrurile personale.

Interior stilat

La interior, Orlando este caracterizat de acelaşi design stilat ca şi la exterior. Cabina dublă este inspirată de modelul Corvette iar ornamentele panoului de bord se prelungesc lin către uşile laterale. Pentru mai multe informaţii vizualizează materialul video despre dotările interioare.

Instrumentele de bord sunt bine poziţionate şi uşor de folosit, cu butoanele de comandă ale sistemului audio şi ale MP3-ului poziţionate ori pe volan ori foarte aproape, pe tabloul de bord. Lumina ambientală de culoare albastră, specifică Chevrolet, luminează instrumentele de bord şi butoanele de comandă. Pasagerii vor fi plăcut surprinşi de interiorul spaţios al lui Orlando şi se vor bucura de spaţiu suficient pentru picioare şi pentru cap.

Pentru a afla mai multe informaţii vizualizează galeria de imagini cu interiorul Orlando.

Siguranţă avansată - acum cu 5 stele NCAP

Ştim că siguranţa este o prioritate pentru tine. Din acest motiv, Orlando este dotat cu 6 airbag-uri ce folosesc cea mai nouă tehnologie. Sistemul dublu ISOFIX este standard pentru toate nivelurile de echipare Orlando – pentru utilizarea cu scaunele de maşină ISOFIX.

Pentru a afla mai multe informaţii despre siguranţă, vizitează pagina cu specificaţiile tehnice ale modelului Orlando.

Printre dotările Chevrolet Orlando găsim o caroserie ranforsată care încorporează un sistem de absorţie a energiei de impact, pentru a diminua efectele negative ale unui impact şi pentru a proteja pasagerii.

Controlul tracţiunii este standard

Sistemul de control electronic al stabilităţii oferă control asupra tracţiunii pentru a evita derapajele, prin aplicarea automată a unei forţe de frânare corective asupra roţilor – pentru a te ajuta să recapeţi controlul asupra maşinii.

Asistenţă la parcare

Îţi va fi mult mai uşor să parchezi dacă optezi pentru camera video spate şi pachetul de navigaţie (opţionale în funcţie de nivelul de echipare): pe ecranul de navigaţie al maşinii vei vedea imaginile şi alertele provenind de la camera de vedere spate; astfel, vei putea parca în siguranţă în locurile strâmte.

Pentru mai multe informaţii privind siguranţa vizualizează pagina cu specificaţiile tehnice ale modelului Orlando.

Performanţa de care ai nevoie

Dinamismul este oferit de o gamă de motoare puternice, de la motorul turbo pe benzină de 1.4l în 6 viteze cu tehnologie Start/Stop, până la varianta diesel 2.0l disponibil cu transmisie automată sau manuală în 6 viteze. Benzină sau motorină, transmisie manuală sau automată – oricare ar fi alegerea ta, te vei bucura de un condus dinamic, o schimbare lină a vitezelor şi puterea necesară pentru a transporta bagaje voluminoase precum şi mulţi pasageri.

Orlando se bucură de funcţionalitatea unui MPV dar modalitatea de a-l conduce este diferită faţă de orice alt vehicul din segment. Încrederea pe care ţi-o oferă atunci când eşti în viraje sau când eşti la drum drept, îţi garantează că vei avea o călătorie lină, indiferent de condiţiile de drum.