GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo

Cu noul Chevrolet Trax simţi pulsul oraşului

Noul Trax este SUV-ul nostru de dimensiuni mici cu 5 locuri. Cu un stil autentic şi proiectat pentru oraş, îţi asigură un nivel superior de confort, o capacitate de încărcare flexibilă şi te conectează la divertismentul tău mobil.

75 de ani de inovaţii în materie de SUV-uri

Trax este rezultatul expertizei noastre în calitate de creatori ai primului SUV şi al experienţei noastre de peste 75 de ani în producerea acestor autovehicule. Construim viitorul bazându-ne pe trecut…

Descoperă stilul autentic

Pe autostrăzi rapide sau străzi înguste, modelul Trax etalează un design exterior sportiv şi o personalitate puternică şi atletică ce atrag atenţia. Caroseria sculptată, parbrizul înclinat, farurile arcuite şi jantele de aliaj crează o imagine autentică, ce inspiră încredere. Grila dublă a radiatorului cu papionul sculptat completează imaginea. Interiorul este sofisticat şi funcţional.

Chevrolet Aveo sedan în culoarea Grey.

Bucură-te de o experienţă urbană veritabilă

Alege unul dintre motoarele de înaltă performanță pentru a-ţi completa aventura. Sunt disponibile trei variante de motorizare 1,4 litri turbo şi 1,6 litri, ambele pe benzină precum şi un motor turbo diesel de 1,7 litri. Fiecare dintre acestea asigură un echilibru desăvârşit între performanţă şi eficienţă de carburant, echilibru optimizat prin tehnologia Start/Stop (disponibilă în funcţie de versiunea aleasă).

Tracţiune integrală la cerere

Alege un motor cu tracţiune integrală disponibilă la cerere pentru a trece automat de la tracţiune faţă la puternica tracţiune integrală, alegerea ideală în situaţiile în care starea carosabilului este imprevizibilă.

Pentru detalii complete cu privire la performanţa dinamică a SUV-ului nostru de dimensiuni mici, accesează pagina cu datele tehnice ale modelului Trax.

Explorează mai mult spaţiu flexibil

Cu o lungime de doar 4,25 m, modelul Trax facilitează deplasarea şi parcarea în oraşele aglomerate. La interior, tu şi până la patru pasageri veţi avea o vizibilitate excelentă mulţumită poziţionării scaunelor. În ceea ce priveşte încărcătura, portbagajul are un volum generos, de 356 l şi sunt disponibile până la 8 configuraţii pentru scaune. Pliază complet bancheta din spate cu rabatare 60/40 pentru a obţine un volum de 785 l, iar pentru a încărca obiecte mai lungi, pliază complet scaunul pasagerului din faţă.

Chevrolet Aveo sedan în culoarea Grey.

Bucură-te pretutindeni de divertisment

Conectează-ţi dispozitivele digitale la porturile USB şi AUX-in ale modelului Trax pentru a asculta muzică la cele 6 difuzoare ale autovehiculului. Sau poţi reda wireless conţinutul, folosind tehnologia Bluetooth®. Nivelurile de echipare LT şi LT+ includ tehnologia Chevrolet MyLink cu ecran tactil de 7 inch şi comenzi pe volan. Utilizează această tehnologie pentru a vizualiza şi selecta muzica stocată pe smartphone-urile şi MP3 playerele conectate.

Avansează la infotainment

Chevrolet MyLink îţi va transmite de asemenea informaţii despre oraşul tău şi împrejurimile. Nu trebuie decât să conectezi un smartphone sau o tabletă pentru a trimite date din aplicaţiile mobile către difuzoarele şi ecranul tactil ale Chevrolet MyLink. Aplicaţiile mobile disponibile sunt:

  • TuneIn - acces gratuit la peste 70.000 de posturi radio2
  • Stitcher™ - 15.000 de emisiuni radio şi podcast-uri disponibile la cerere2
  • BringGo - indicaţii complete de navigaţie şi indicarea punctelor de interes* de pe traseu2
  • SIRI Eyes - Asistentul inteligent Siri Eyes Free1 – foloseşte-ţi vocea pentru a trimite mesaje, pentru a programa întâlniri, a efectua apeluri telefonice şi multe altele

Condu în siguranţă

Ajutându-te să eviţi accidentele, sistemul StabiliTrak® optimizează constant tracţiunea autovehiculului. Datorită tehnologiei Bluetooth®, nu mai este nevoie să îţi iei mâinile de pe volan când efectuezi şi primeşti apeluri. Asistentul la pornirea în rampă (HSA) menţine stabilitatea modelului Trax la pornirea în rampe foarte înclinate. Senzorii de parcare spate, disponibili începând cu nivelul de echipare LT, declanşează o alarmă dacă te apropii prea mult de obstacolele periculoase din spate maşinii. Nivelurile de echipare LT şi LT+ dispun şi de sistemul de control la coborârea în pantă (HDC) care te ajută să cobori pantele abrupte şi denivelate fără a frâna; iar camera video spate a Chevrolet MyLink îţi permite să vezi live în spatele maşinii şi astfel vei parca în siguranţă.

Siguranţă în eventualitatea unui accident

Dacă te vei rostogoli cu autovehiculul Trax, structura sa este proiectată să suporte de patru ori greutatea normală a autovehiculului. Cele șase airbag-uri, centurile de siguranţă cu prindere în trei puncte pentru toate cele cinci locuri şi sistemele de ancorare ISOFIX pentru scaunele pentru copii sunt dotări standard, la fel ca pedalele retractabile pentru şofer ce protejează partea de jos a picioarelor.

Personalizează-ţi autovehiculul cu accesorii

Pentru a ne asigura că modelul Trax răspunde cu exactitate nevoilor tale şi stilului tău personal, am proiectat o gamă variată de accesorii. Pentru transportarea echipamentelor sportive şi a altor obiecte voluminoase ai la dispoziţie suporturi pentru biciclete, schiuri, portbagaje de acoperiş şi multe altele.

Contacteaza-ne aici pt. mai multe informaţii despre accesoriile Trax disponibile.